PRE-ORDER – Een Ander Soort Zuster

Neem een kijkje in 🌿 Een Ander Soort Zuster 🌿 🙂

Het boek zal vanaf de laatste week van oktober beschikbaar zijn in de boekenwinkel!
➡️➡️ Nu al beschikbaar als PRE-ORDER via:
https://www.boekenbestellen.nl/boek/een-ander-soort-zuster/40298

— EEN ANDER SOORT ZUSTER —

Wie zijn ze? Wat doen ze? In Een Ander Soort Zuster delen 34 vrouwelijke dierenrechtenactivisten uit Nederland en Vlaanderen hun verhaal en mening over dierenrechten, veganisme en activisme, in essays, interviews en illustraties.

Een Ander Soort Zuster geeft een beeld van waar vrouwen in de dierenrechtenbeweging in Nederland en Vlaanderen mee bezig zijn. Hoewel veel meer vrouwen dan mannen actief zijn in de beweging, zijn zij toch beduidend minder vertegenwoordigd als boegbeeld. In dit boek krijgen die vrouwen een platform.

Voorwoord door Professor Lisa Kemmerer, filosoof-activist, docent en oprichter van Tapestry: Women’s Institute of Integrated Justice.

Cover door Katleen Bosteels (Karneno).

Redactie door Geertrui Cazaux en Kiki Baaijens.

🌿🌿 https://www.eenandersoortzuster.org/

Voorwoord door Lisa Kemmerer – Een Ander Soort Zuster

In de loop van 2020 komt het boek Een Ander Soort Zuster uit. In het boek komen vrouwelijke dierenrechtenactivisten uit Vlaanderen en Nederland aan het woord die hun verhaal en mening delen over dierenrechten en activisme. In het boek staan ruim dertig bijdragen: essays, interviews met activisten en illustraties. De redactie gebeurt door Geertrui Cazaux en Kiki Baaijens.

Binnenkort lichten we een tip van de sluier op over de inhoud van het boek. Maar we willen nu alvast meegeven dat het voorwoord geschreven wordt door Lisa Kemmerer!

Verder lezen →

Oproep: Cover voor het boek – Een Ander Soort Zuster

In het boek Een Ander Soort Zuster komen vrouwelijke dierenrechtenactivisten en veganisten uit Vlaanderen en Nederland aan het woord die hun verhaal en mening delen over dierenrechten en activisme, ter inspiratie voor anderen. Het boek is een verzameling van essays, interviews en illustraties.
Geertrui Cazaux en Kiki Baaijens zijn momenteel bezig met de redactie van het boek.
Meer informatie over het boek vind je hier.

Oproep: Cover

Wij zijn nog op zoek naar een passende cover voor het boek!
Hierbij doen wij dan ook een oproep aan vrouwelijke dierenrechtenactivisten of veganisten uit Nederland en Vlaanderen om een ontwerp voor een cover voor het boek in te dienen.
Dat kan een tekening of schilderij zijn, of een foto, of een collage of een abstract design. Kortom, beeldmateriaal dat kan dienen als cover voor het boek.Verder lezen →

%d bloggers liken dit: